Crescendo 100 jaar

Het is bijna zo ver. Nog even en we bestaan 100 jaar. Dat word natuurlijk gevierd. Hoe kunne we het anders dan concerten geven. Kom allemaal luisteren en vier het met ons mee

 


Gemeenschapsveiling

wij zijn blij verrast met een gift van de Gemeenschapsveiling De Weere. Onze huidige pauken zijn aan vervanging toe, en ook zullen we mogelijk nog wat andere instrumenten aanschaffen. de bijdrage van de Gemeenschapsveiling is zeer welkom en wij zijn er blij mee.


 

‘Stammeland’ concert

Het eerste concert van 2020 is een feit! Fanfare Crescendo geeft een openlucht concert en camping ‘Het Stammeland’ te De Weere is de plaats waar dit gaat gebeuren. Het concert is op zondag 20 september om 14.30 uur. Kom vooral lopend of op de fiets, bent u wel met de auto dan verzoeken wij u om te parkeren op het kerkplein of bij het Theresiahuis. In verband met COVID-19 zijn er een aantal dingen die anders gaan dan u van ons gewend bent. Wij vragen u om 1,5 m afstand te houden van elkaar. Heeft u klachten, dan blijft u thuis. Bezoekers nemen zelf een stoel mee, woont u in hetzelfde huis dan mag u bij elkaar zitten, anders zit er ook tussen de stoelen 1,5 m afstand. Blijf zoveel mogelijk op uw stoel zitten. Volg de aanwijzingen van de toezichthouders op, zij houden het overzicht. Het toilet vindt u in het sanitairgebouw, hier gelden de RIVM regels van de camping: ‘Niet teveel personen tegelijk in het sanitairgebouw, afstand houden en handen wassen na toiletgebruik.’ Er is geen pauze, u kunt uw eigen versnaperingen meebrengen, maar het is niet toegestaan om tafeltjes neer te zetten.

Wij hopen dat het weer blijft meewerken, houdt Facebook in de gaten voor de laatste berichten omtrent dit concert, wellicht zien we u op de camping! 

 

 


KindermuziekFeest Aartswoud

29 september spelen DaCapo en de slagwerkgroep op dit leuke kindermuziek feest.  Komt u ook luisteren?  

Zij zijn te bewonderen van 12:15 - 12:45 uur!! Toegang is € 7,50 en de kaarten zijn verkrijgbaar via de link op onderstaande Facebookpagina. 

https://www.facebook.com/events/902025360151466/?ti=icl

 

 


Rabobank Clubkascampagne

Wat hebben we een geweldig bedrag mogen ontvangen bij deze actie namelijk € 754,86

Als u op ons heeft gestemd willen wij u hiervoor hartelijk danken!

 

 


 

Muzikale Rondgang

Woensdag 19 juni hielden wij weer onze jaarlijkse muzikale rondgang.

Gelukkig was het weer zodanig dat het door kon gaan, want het zag er wel slecht uit.

Maar.. het bleef droog zodat we met droge kleren en droge instrumenten konden eindigen.

Aangezien de penningmeester op vakantie was heeft hij de juiste opbrengst nog niet geteld.

Wij willen hierbij alle gulle gevers hartelijk danken voor uw bijdrage.Foto’s


Groot Orkest